Η Δρ. Β. Μουσάτου μίλησε στην Vogue για τις νέες τάσεις ομορφιάς.

Υπάρχουν πολλές τάσεις και προτάσεις σχετικά με τη ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να ακολουθεί μια γυναίκα για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Στην πράξη όμως ακολουθεί ο, τι μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινότητα της σε πρακτικό επίπεδο.

Τι είναι το Skip Care;

Η Δρ. Β. Μουσάτου μίλησε στην Vogue να τις νέες τάσεις ομορφιάς Υπάρχουν πολλές τάσεις και προτάσεις σχετικά με τη ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να ακολουθεί μια γυναίκα για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Στην πράξη όμως ακολουθεί ο, τι μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινότητα της σε πρακτικό επίπεδο.

Skip-care δεν σημαινει να κανουμε εκπτωσεις στην φροντιδα της ομορφιάς μας, αλλα οτι αναγνωριζουμε τις πραγματικες μας αναγκες και αποφασιζουμε να τις καλύψουμε με τις καταλληλες κινησεις και τα σωστα προϊόντα.

Απόσπασμα το άρθρο στην Vogue

Μιλήσαμε με την δερματολόγο Βάλια Μουσάτου, η οποία συμφωνεί με τη νέα κατεύθυνση. “Οι σύγχρονες γυναίκες, με τις πολλες υποχρεωσεις και τον ελαχιστο ελευθερο χρονο, δεν εκτιμουν πλεον τις ιεροτελεστιες ομορφιας που περιλαμβανουν διαφορα σταδια και πολλα προϊόντα το ενα πανω στο αλλο, το λεγόμενο layering. Επιζητούν πρακτικες λυσεις, με το ιδιο προϊόν, να επιτελει πολλαπλες λειτουργιες - ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση, αντιγηρανση” μας ειπε, επισημαινωντας πως: “Ενα αλλο μειονέκτημα του layering, ειναι οτι η χρηση προϊόντων με πολλα και διαφορετικα συστατικα τα οποια αλληλεπιδρουν μεταξύ τους ευαισθητοποιεί το δέρμα και προκαλει σε πολλες περιπτωσεις αλλεργίες, ενω σε επιδερμίδες με έντονη λιπαρότητα μπλοκαρονται οι ποροι και δημιουργείται ακμη”.

Instagram Βασιλική Μουσάτου M.D. PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Facebook Βασιλική Μουσάτου M.D. PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος YouTube Βασιλική Μουσάτου M.D. PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Twitter Βασιλική Μουσάτου M.D. PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Website by Theratron

Copyright © 2012-2024 Βασιλική Μουσάτου M.D. PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος - All rights reserved
Όροι Χρήσης - Πολιτική Εμπιστευτικότητας - Πολιτική Cookies