Γυναικεία δύναμη μέσα από την ομορφιά

Η επιστημονική καταξίωση και είναι ένα οχυρό που η γυναικεία παρουσία έχει διεκδικήσει και κατακτήσει τα τελευταία χρονια.

Γυναικεία δύναμη μέσα από την ομορφιά

Οι προκλήσεις είναι πολλές ενώ η καθημερινότητα είναι ανταγωνιστική και απαιτητική. Στη δερματολογια ειδικά, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και συμβαδίζουν με την καινοτομία της τεχνολογίας, τις ανακαλύψεις της κοσμετολογιας και φαρμακολογίας, ενω προκύπτουν συνέχεια νέες θεραπείες και επιτεύγματα στο κομμάτι της αντιγηρανσης.

Ο ρόλος της γυναίκας δερματολόγου είναι πολύ σημαντικός διότι κατανοεί βιωματικά τη γυναικεία ανάγκη για διατηρηση της ομορφιας και νεότητας, όχι από ματαιοδοξία, αλλά σαν στήριγμα στην αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση της.

Ως επιστημονικός συνεργάτης της Loreal Paris κατανοώ την γυναικεία ενδυνάμωση μέσα από την ενημέρωση και τη γνώση αλλά και μέσα από τη συνεργασία. Η σύγχρονη γυναίκα έχει την πρόσβαση στην ενημέρωση και την πληροφορηση μέσω του Διαδικτύου, αλλά χρειάζεται μια ενημέρωση ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα κατανοητή. Η Loreal έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη μέσω της γέφυρας συνεργασίας από τα εργαστήρια, τους συμβούλους δερματολόγους της, τις δημοσιογράφους και συμβούλους ομορφιάς που επικοινωνούν με το ευρύ

Η Loreal έχει στόχο να επικοινωνήσει όλο και περισσότερο την επιστημονική γνώση στο ευρύ κοινό. Συνεπώς ρόλος μου είναι να αποτελέσω τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα συνεχή επιτεύγματα της έρευνας των εργαστηρίων της L’Oreal και τις πατενταρισμένες τους ανακαλύψεις και στους τελικούς αποδέκτες, το ευρύ κοινό, τις γυναίκες,  που εμπνέουν αυτή την προσπάθεια.

Η ομορφιά είναι κάτι που κάθε γυναίκα αξίζει, δικαιούται και πρέπει καθημερινά να διεκδικεί. Τόσο με τις ρουτίνες περιποιησης που επιλέγει, όσο και με την ευρύτερη στάση ζωής της. Καθένας από εμάς είναι εδώ για να υποστηρίξει το δικαίωμα στην ομορφιά.

Δημοσίευση στο Κ της Καθημερινής στις 3/3/2024

Instagram Βασιλική Μουσάτου M.D. PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Facebook Βασιλική Μουσάτου M.D. PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος YouTube Βασιλική Μουσάτου M.D. PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Twitter Βασιλική Μουσάτου M.D. PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Website by Theratron

Copyright © 2012-2024 Βασιλική Μουσάτου M.D. PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος - All rights reserved
Όροι Χρήσης - Πολιτική Εμπιστευτικότητας - Πολιτική Cookies