Χείλη

Το στόμα είναι το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό του προσώπου, ενώ τα καλοσχηματισμένα χείλη είναι ελκυστικά και συγκεντρώνουν την προσοχή πάνω τους.

Όλες οι γυναίκες δίνουν σημασία στο στόμα τους ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν της γυναικείας ταυτότητας.

Ακόμα και το σχήμα των χειλιών υποδηλώνει σεξουαλικότητα, δυναμισμό, αισθησιασμό ενώ το μέγεθός τους πρέπει να είναι σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Είναι εύκολη και σχετικά προσιτή η διόρθωση του σχήματος ή και του μεγέθους των χειλιών σύμφωνα με την επιθυμία της κάθε γυναίκας με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ.

Έτσι γυναίκες με μικρά χείλη ή και όσες το επιθυμούν, μπορούν να αυξήσουν κατά την επιθυμία τους το μέγεθός τους τηρώντας ωστόσο κάποιες προϋποθέσεις για αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Επίσης με την πάροδο των χρόνων και ειδικά μετά την ηλικία των 40-45, ακόμα και τα πιο καλοσχηματισμένα χείλη χάνουν τη νεανικότητά τους ενώ και λεπτές γραμμές μπορεί να εμφανίζονται περιστοματικά. Η εφαρμογή υαλουρονικού στο περίγραμμα των χειλιών διορθώνει τις ρυτίδες και αποτρέπει τη δημιουργία νέων.

Ένα πολύ διακριτικό αποτέλεσμα είναι εφικτό σε όσες επιθυμούν πολύ μικρές διορθώσεις, τόσο, ώστε κανείς από το περιβάλλον της γυναίκας να μην το παρατηρήσει.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες και αφορούν σε μικρό μελανιές που υποχωρούν σε λίγες μέρες και καλύπτονται με make up αν και με χρήση εύκαμπτης κάνουλας συνήθως δεν έχουμε μελανιές. Μία-δύο μέρες μετά μπορεί να υπάρχει μικρό πρήξιμο αλλά συνήθως όχι. Τα αποτελέσματα διαρκούν 10-12 μήνες.

Φωτογραφίες

Πριν και μετά τη διορθωση χειλιών με ενέσιμο υαλουρονικόΠριν και μετά τη διορθωση χειλιών με ενέσιμο υαλουρονικό
Πριν και μετά τη διορθωση χειλιών με ενέσιμο υαλουρονικόΠριν και μετά τη διορθωση χειλιών με ενέσιμο υαλουρονικό
Πριν και μετά τη διορθωση χειλιών με ενέσιμο υαλουρονικόΠριν και μετά τη διορθωση χειλιών με ενέσιμο υαλουρονικό
Πριν και μετά τη θεραπεία ρυτίδων του καπνιστήΠριν και μετά τη θεραπεία ρυτίδων του καπνιστή
Πριν και μετά την έγχυση λεπτόρρευστου υαλουρονικού για ενυδάτωση χειλιώνΠριν και μετά την έγχυση λεπτόρρευστου υαλουρονικού για ενυδάτωση χειλιών

Βασιλική Μουσάτου M.D. Phd
Βασιλική Μουσάτου M.D. Phd

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Ερωταπαντήσεις

Previous
  • Όταν δεν είμαι βαμμένη, πρέπει να πλένω το πρόσωπο μου πριν βάλω κρέμα;Το πλύσιμο του προσώπου απομακρύνει το σμήγμα, τα προιόντα ατμοσφαιρικής ρύπανσης και εξασφαλίζει καλύτερη διείσδυση των συστατικών της κρέμας φροντίδας. Για πολύ ξηρά δέρματα υπάρχουν καθαριστικά προιόντα χωρίς νερό.

  • Να βάζω και ενυδατική κρέμα κάτω από το αντιηλιακό;Aρκεί η χρήση του αντιηλιακού διότι το δέρμα γίνεται λιπαρό και γυαλίζει. Το αντιηλιακό έχει και ενυδατικούς παράγοντες στη σύστασή του.

  • Χρειάζεται να βάζω αντιηλιακό και το χειμώνα;Όταν υπάρχει ηλιοφάνεια το αντιηλιακό είναι απαραίτητο ανεξαρτήτως εποχής.

  • Είμαι 25 ετών. Χρειάζεται το δέρμα μου αντιγηραντική φροντίδα;Η χρήση κρεμών με βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ βοηθούν στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης της επιδερμίδας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  • Πρέπει να χρησιμοποιώ προιόντα της ίδιας μάρκας ή μπορώ να τα συνδυάζω;Καλό είναι να χρησιμοποιούνται προιόντα της ίδιας μάρκας διότι αλληλοσυμπληρώνονται, ενισχύει το ένα τη δράση του άλλου και είναι ελεγμένα ότι δεν αλληλεπιδρούν με ανεπιθύμητο τρόπο.

Next
Όλες οι ερωταπαντήσεις

Νέα και Ειδήσεις

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Τα διδάγματα του 2020 - Τα resolutions του 2021 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Τα διδάγματα του 2020 - Τα resolutions του 2021Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας σε παγκόσμια κλίμακα. Η πανδημία επηρέασε με τον πιο απόλυτο τρόπο όλους τους τομείς της επαγγελματικής, κοινωνικής και προσωπικής ζωής του καθενός μας.

Videos Επικαιρότητας - Τηλεοπτικές εκπομπές
Videos Επικαιρότητας - Τηλεοπτικές εκπομπές

Παρακολουθήστε τα videos των ενημερωτικών εκπομπών στις οποίες έχω εμφανιστεί.

Δείτε τα video