Ellanse - εμφύτευμα με αποτελέσματα διαρκείας

Όσο γερνάμε αρχίζει να χάνεται η αρμονία του προσώπου και αυτό οφείλεται στην ογκομετρική γήρανση, δηλαδή στην απώλεια του νεανικού όγκου, το “αδειασμα” του προσωπου σε κάποιες περιοχές με τη συσσώρευση όγκου ως χαλάρωση σε άλλες.

Ellanse - εμφύτευμα με αποτελέσματα διαρκείας

Η γήρανση αυτή, η υποχώρηση των δομών του προσώπου οφείλεται στη μείωση της πυκνότητας των οστων, π.χ. υποχωρεί η γναθος, λεπτυνονται τα δόντια, μειώνεται η προβολή των ζυγωματικών και του πηγουνιου, αλλά και στη μείωση του λίπους του προσώπου από κάποιες περιοχές (πχ κάτω από τα μάτια) και εναπόθεσή του σε άλλες (π.χ. προγούλι). Ταυτόχρονα μειώνεται η πυκνότητα των στρωμάτων του δέρματος λόγω ελάττωσης παραγωγής κολλαγόνου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βαθιες ρυτιδες, κενα και σκιες στο πρόσωπο.

Η διορθωση της ογκομετρικής γήρανσης του προσώπου και το “σήκωμα” αυτού χωρίς χειρουργικό τρόπο γίνεται με το πιο εξελιγμένο εμφύτευμα, το Ellanse, που δρα σε δύο επίπεδα. Σε βαθύτερο επίπεδο καταλαμβάνει τον όγκο που έχει χαθεί στη συγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής λειτουργώντας ως μοχλός που σηκώνει τα παραπάνω στρωματα, ακριβώς όπως ένα μαλακό στρωμα που βουλιάζει υποστηρίζεται από το υπόστρωμα. Ταυτόχρονα όμως η ουσία από την οποία αποτελείται είναι διεγέρτης της παραγωγής κολλαγόνου, κινητοποιεί δηλαδή τον ενδογενή μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος, οδηγώντας σε περαιτέρω βελτίωση και της χαλάρωσης αλλά και των ρυτίδων του προσώπου.

Τι είναι το Ellanse;

Το Ellanse, είναι ενέσιμο εμφύτευμα νέας γενιάς που διαφοροποιείται από τα ενέσιμα υαλουρονικά εμφυτεύματα χάρη στη μεγάλη διάρκεια των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνει τα οποία διατηρούνται από 2 έως και 4 χρόνια. Ένα επιπλέον συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι ότι ενεργοποιεί την εγγενή ικανότητα παραγωγής κολλαγόνου του οργανισμού, δηλαδή οδηγεί το δέρμα στην αυτοεπιδιόρθωση με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο συστατικό Polycaprolactone, που χρησιμοποιείται ευρέως και σε άλλες ιατρικές εφαρμογές (πχ ορθοπεδικά εμφυτεύματα, απορροφήσιμα ράμματα) το οποίο είναι απόλυτα απορροφήσιμο μετά τη δεδομένη διάρκεια. Είναι εγκεκριμένο στην Ευρώπη και σύντομα στην Αμερική και απόλυτα ασφαλές υλικό στα χέρια του εκπαιδευμένου δερματολόγου.

Πόσα είδη Ellanse υπάρχουν;

Προσφέρει άμεση και εντυπωσιακή διόρθωση βαθιών ρυτίδων, χαλαρωμένων παρειών, ακόμα και ουλών ακμής, ακόμα για γραμμές πικρίας, διόρθωση προφίλ μύτης. Αυτά τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως, αλλά υπάρχει και επιπλέον σφρίγος μετά από χρονικό διάστημα 3μηνου. Αυτή η επιπλέον φρεσκάδα διαρκεί από 2 έως 4 έτη ανάλογα τον τύπο (υπάρχουν διαθέσιμες 4 επιλογές, S, M, L, E) του εμφυτεύματος ellanse που θα επιλέξει ο γιατρός σε συνεννόηση με τον/την ενδιαφερόμενη για διάρκεια ενός, δύο, τριών ή τεσσάρων ετών αντιστοίχως.

ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ τη θεραπεία με ellanse

Χάρη στις μοναδικές του ιδιότητες να συνεργάζεται με τον οργανισμό για δημιουργία νέου κολλαγόνου, δίνει στο γιατρό τη δυνατότητα πλήρους ανόρθωσης του προσώπου με μη χειρουργικό τρόπο. Το πρόσωπο ανορθώνεται και η χαλάρωση φεύγει ακόμα και από τα πιο "κουρασμένα" πρόσωπα ενώ το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό χωρίς ανομοιογένεια ή ψηλαφητές μάζες. Το εμφύτευμα είναι ρευστό και δεν ψηλαφάται κάτω από το δέρμα ενώ για την εφαρμογή του χρησιμοποιούνται ατραυματικές βελόνες(καννουλες) για να μη μένουν καθόλου σημάδια. Μετά την εφαρμογή δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και μπορεί η/ο θεραπευόμενη/ος να επιστρέψει αμέσως στην εργασία του.

Πλεονεκτήματα του Ellanse

Είναι ιδανικό για όσους θέλουν αποτελέσματα διαρκείας, χωρίς πολλές επισκέψεις, με μία μόνο θεραπεία. Φυσικά συνδυάζεται και με όλες τις άλλες θεραπείες εάν το κρίνει ο γιατρός, ενώ ικανοποιούνται και οι πιο απαιτητικοί ή δύσπιστοι με μία μόνο εφαρμογή Το Ellanse, είναι ενέσιμο εμφύτευμα νέας γενιάς που διαφοροποιείται από τα ενέσιμα υαλουρονικά εμφυτεύματα χάρη στη μεγάλη διάρκεια των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνει τα οποία διατηρουνται από 2 έως και 4 χρόνια. Ένα επιπλέον συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι ότι ενεργοποιεί την εγγενή ικανότητα παραγωγής κολλαγόνου του οργανισμού, δηλαδη οδηγεί το δέρμα στην αυτοεπιδιόρθωση με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο συστατικό Polycaprolactone, που χρησιμοποιείται ευρέως και σε άλλες ιατρικές εφαρμογές (πχ ορθοπεδικά εμφυτευματα, απορροφήσιμα ράμματα) το οποίο είναι απόλυτα απορροφήσιμο μετα τη δεδομένη διάρκεια. Είναι εγκεκριμένο στην Ευρώπη και σύντομα στην Αμερική και απόλυτα ασφαλές υλικό στα χέρια του εκπαιδευμένου δερματολόγου.

Προσφέρει άμεση και εντυπωσιακή διόρθωση βαθιών ρυτίδων, χαλαρωμένων παρειών, ακόμα και ουλών ακμής, ακόμα για γραμμές πικρίας, διόρθωση προφίλ μύτης και πηγουνιού . Αυτά τα αποτελέσματα  φαίνονται αμέσως, αλλά υπάρχει και επιπλέον σφρίγος μετά από χρονικό διάστημα 3μηνου. Αυτή η επιπλέον φρεσκάδα διαρκεί από 2 έως 4 έτη ανάλογα τον τύπο  (υπάρχουν διαθέσιμες 4 επιλογες, S,M,L,E) του εμφυτευματος ellanse που θα επιλέξει ο γιατρός σε συνεννόηση με τον/την ενδιαφερόμενη για διαρκεια ενος, δύο, τριών ή τεσσάρων ετών αντιστοίχως.

Χάρη στις μοναδικές του ιδιότητες να συνεργάζεται με τον οργανισμό για δημιουργία νέου κολλαγόνου, δίνει στο γιατρό τη δυνατότητα πλήρους ανόρθωσης του προσώπου με μη χειρουργικό τρόπο. Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες αλλά τα πιο καλά αποτελέσματα υπάρχουν στις ηλικίες έως 60 έτη που η δυνατότητα παραγωγής κολλάγονου είναι μεγαλύτερη.   Το πρόσωπο ανορθώνεται και η χαλάρωση φεύγει ακόμα και από τα πιο ‘’κουρασμένα’’ πρόσωπα ενώ το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό χωρίς ανομοιογένεια ή ψηλαφητές μάζες. Το εμφύτευμα είναι ρευστό και δεν ψηλαφάται κάτω από το δέρμα.

Είναι ιδανικό για όσους θέλουν αποτελέσματα διαρκείας, χωρίς πολλές επισκέψεις, με μία μόνο θεραπεία. Φυσικά συνδυάζεται και με όλες τις άλλες θεραπείες εάν το κρίνει ο γιατρός, ενώ ικανοποιούνται και οι πιο απαιτητικοί ή δύσπιστοι με μία μόνο εφαρμογή.

Φωτογραφίες

Πριν και μετά τη διόρθωση βαθιών ρυτίδων με ενέσιμο εμφύτευμα EllanseΠριν και μετά τη διόρθωση βαθιών ρυτίδων με ενέσιμο εμφύτευμα Ellanse
Πριν και μετά τη διόρθωση βαθιών ρυτίδων με ενέσιμο εμφύτευμα EllanseΠριν και μετά τη διόρθωση βαθιών ρυτίδων με ενέσιμο εμφύτευμα Ellanse
Πριν και μετά τη διόρθωση βαθιών ρυτίδων με ενέσιμο εμφύτευμα EllanseΠριν και μετά τη διόρθωση βαθιών ρυτίδων με ενέσιμο εμφύτευμα Ellanse
Πριν και μετά τη διόρθωση βαθιών ρυτίδων με ενέσιμο εμφύτευμα EllanseΠριν και μετά τη διόρθωση βαθιών ρυτίδων με ενέσιμο εμφύτευμα Ellanse
Πριν και μετά τη διόρθωση βαθιών ρυτίδων με ενέσιμο εμφύτευμα EllanseΠριν και μετά τη διόρθωση βαθιών ρυτίδων με ενέσιμο εμφύτευμα Ellanse

Βασιλική Μουσάτου M.D. Phd
Βασιλική Μουσάτου M.D. Phd

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Ερωταπαντήσεις

Previous
  • Όταν δεν είμαι βαμμένη, πρέπει να πλένω το πρόσωπο μου πριν βάλω κρέμα;Το πλύσιμο του προσώπου απομακρύνει το σμήγμα, τα προιόντα ατμοσφαιρικής ρύπανσης και εξασφαλίζει καλύτερη διείσδυση των συστατικών της κρέμας φροντίδας. Για πολύ ξηρά δέρματα υπάρχουν καθαριστικά προιόντα χωρίς νερό.

  • Να βάζω και ενυδατική κρέμα κάτω από το αντιηλιακό;Aρκεί η χρήση του αντιηλιακού διότι το δέρμα γίνεται λιπαρό και γυαλίζει. Το αντιηλιακό έχει και ενυδατικούς παράγοντες στη σύστασή του.

  • Χρειάζεται να βάζω αντιηλιακό και το χειμώνα;Όταν υπάρχει ηλιοφάνεια το αντιηλιακό είναι απαραίτητο ανεξαρτήτως εποχής.

  • Είμαι 25 ετών. Χρειάζεται το δέρμα μου αντιγηραντική φροντίδα;Η χρήση κρεμών με βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ βοηθούν στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης της επιδερμίδας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  • Πρέπει να χρησιμοποιώ προιόντα της ίδιας μάρκας ή μπορώ να τα συνδυάζω;Καλό είναι να χρησιμοποιούνται προιόντα της ίδιας μάρκας διότι αλληλοσυμπληρώνονται, ενισχύει το ένα τη δράση του άλλου και είναι ελεγμένα ότι δεν αλληλεπιδρούν με ανεπιθύμητο τρόπο.

Next
Όλες οι ερωταπαντήσεις

Η φροντίδα του δέρματος ανά εποχή

Τα top συστατικά για την περιποίηση του δέρματος το φθινόπωρο Τα top συστατικά για την περιποίηση του δέρματος το φθινόπωροΤο φθινόπωρο είναι η εποχή του χρόνου που σηματοδοτεί αλλαγές και ανασυγκρότηση. Καθώς το καλοκαίρι με την έντονη ηλιοφάνεια μας εγκαταλείπει, και το μαύρισμα φεύγει, παρατηρούμε τα σημαδια της έκθεσης στον ήλιο, τη θερμότητα και του θαλασσινού νερού στο δέρμα μας.

Videos Επικαιρότητας - Τηλεοπτικές εκπομπές
Videos Επικαιρότητας - Τηλεοπτικές εκπομπές

Παρακολουθήστε τα videos των ενημερωτικών εκπομπών στις οποίες έχω εμφανιστεί.

Δείτε τα video